Bliv Elev

Vi optager lige nu elever til skoleårene 2020-21 og 2021-22. Vi optager max to skoleår frem.

Ring til os på 86 45 21 66 for at aftale et besøg eller send mail til sekr@n-efterskole.dk

Nørbæk Efterskole er en specialefterskole for normaltbegavede unge med læse- og skrivevanskeligheder.

For at blive optaget på Nørbæk Efterskole skal du besøge skolen, få en rundvisning og en samtale.

Vi skal bruge en ordblindetest og en udtalelse fra din klasselærer, hvori du beskrives fagligt og personligt.

Du kan hente et ansøgningsskema her (.pdf)- send det til os via brev eller mail.

Du kan beregne prisen for et skoleophold ved at klikke på linket her

Man kan være elev på skolen i to år.

Men først om efteråret i det første år, bliver det afklaret, om man kan få et år mere på Nørbæk fterskole. Vi optager ca. 20 andetårselever.

Vi vurderer på, om eleven stadig har brug for den særlige støtte, vi kan give, og om han/hun er positivt indstillet overfor dét at gå på Nørbæk.

I nogle tilfælde er en anden løsning end Nørbæk Efterskole en bedre løsning.

Vi ses!