Bliv Elev

Vi optager lige nu elever til skoleåret 2018-2019. Vi optager max to skoleår frem.

Ring til os på 86 45 21 66 for at aftale et besøg eller send mail til sekr@n-efterskole.dk

Nørbæk Efterskole er en specialefterskole for normaltbegavede unge med læse- og skrivevanskeligheder.

For at blive optaget på Nørbæk Efterskole skal du besøge skolen og få en rundvisning og en samtale.
Vi skal bruge en ordblindetest og en udtalelse fra din klasselærer, hvori du beskrives fagligt og personligt.

Når disse ting er på plads, tager vi stilling til, om du er inden for målgruppen og dermed kan blive elev.

Du kan hente et ansøgningsskema her (.pdf)- send det til os via brev eller mail.

Du kan beregne prisen for et skoleophold ved at klikke på linket her

Man kan ikke søge for to år. Først midt i skoleåret kan man søge om at få et år mere på Nørbæk Efterskole.

Vi optager ca. 20 andetårselever. Vi vurderer på, om eleven stadig har brug for den særlige støtte,
vi kan give, og om han/hun er positivt indstillet overfor dét at gå på Nørbæk.

I nogle tilfælde er en anden løsning end Nørbæk Efterskole en bedre løsning.

Vi ses!