kommende begivenheder

I NOVEMBER MÅNED ER DER PLANLAGT RIGTIG MANGE TING:

1.november: Intro-dag til OSO- og projektuge

2.november kl. 19.30: Trylle-show med Kenneth Baun i anledning af skolens 50 års jubilæum

8.november: Jubilæums-reception kl. 16-18. Vi håber, I møder talstærkt op.6.-10. november: Praktik og brobygning

8.november: Foredrag på biblioteket i Randers: ”Bubber – mit liv som ordblind” (et frivilligt arrangement)

13.-17. november: OSO- og projektuge

14.og 15. november (eftermiddage): Færdselsrelateret førstehjælps-kursus for alle de elever, der skal tage kørekort af én eller anden slags  i løbet ad skoleåret.

17.november: Årssamtaler (elev-forældre-de 3 lærere omkring klassen). Vi opfordrer jer til at bruge lidt tid i weekenden på at snakke lidt med jeres barn om skole, fremtid, indsatsområder, og hvad der ellers er blevet talt om til årssamtalen. Eleven har fri efter samtalen (også selvom I har samtale tidligt på dagen).

19.november mellem kl. 19.00-21.00: Uddannelsesaften i foredragssalen. Her har I forældre mulighed for at komme og blive klædt på i fht:

• Ansøgningsprocessen til optagelse.dk, vigtige deadlines, både for kommende 2. årselever, og dem der skal videre til en ungdomsuddannelse.
  • Uddannelses Paratheds Vurdering (UPV)
  • Uddannelsesplan
  • Studievalgsportfolio (for 8.kl)

Arrangementet kører over to heats med samme indhold hhv. kl. 19:00-20:00 og 20:00-21:00. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

17.-20. november: Skitøj med mulighed for køb udstilles i hall. Den 17. vil Rikke fra ”Sport 24” være tilstede kl. fra kl. 12 til kl. 15. Der vil være et link til skitøj på vores hjemmeside.

21.november: Repræsentanter fra SSP holder foredrag for eleverne.

21.november: Vores store byggeri går i gang. Arkitekttegningerne hænges i skolens hall til årssamtalerne.

21.november: Jette og Helles k-grupper arrangerer en fællesaften.