Rundvisning og samtale

Går du og overvejer at blive elev på Nørbæk Efterskole, så kom og besøg os søndag den 24. september mellem kl. 13.00 og 17.00 til Efterskolernes dag. Tilmelding er ikke nødvendig.

Har du ikke mulighed for at komme denne dag, så er det muligt på én af følgende datoer, hvor vi har besøgsdage med rundvisnings-samtaler:

Torsdag den 5. oktober kl. 15.45

Torsdag den 23. november kl. 15.45

Torsdag den 14. december kl. 15.30

Onsdag den 10. januar kl. 18.00 og 19.00

Torsdag den 25. januar kl. 15.45

Torsdag den 22. februar kl. 15.45

Torsdag den 8. marts kl. 15.45

Disse dage skal besøget aftales i forvejen. Kontakt skolen og meld dig til én af dagene.

Når du besøger os vil du få en rundvisning af to elever og derefter en samtale med en lærer eller forstanderen.

Har du heller ikke mulighed for at komme nogen af disse dage, så ring alligevel, og vi finder en anden dag til jer.

I forbindelse med en optagelses-samtale bedes I medbringe al den dokumentation, der kan skaffes!!!

• Skoleudtalelse (klasselærer/dansklærer)
  • Tests der er blevet taget på barnet
  • Elevplaner mm.
  • Ordblindetesten

Vi optager elever til de to kommende skoleår.