Valgfag

På Nørbæk Efterskole er valgfag en stor del af vores hverdag. Vi tilbyder forskellige valgfag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med både det kendte og ukendte inden for det sportslige, det kreative og det praktisk/håndværksmæssige område.

Vores udendørs- og indendørs arealer giver muligheder for et hav af sportslige aktiviteter. Det kan være alt fra diverse fodbold og andre boldspil, rytmisk- og springgymnastik samt kampsport. Derudover benytter vi vores muligheder for udendørsaktiviteter, fx løb, udeliv, kano og mountainbike. At tage jagttegn er også en mulighed på Nørbæk. Jagt er et valgfag, der strækker sig over længere tid.

Er du mere til de kreative og praktiske fag, eller har du lyst til at prøve dig selv af i disse, så er Nørbæk Efterskoles mange værksteder åbne for dig. Igennem året er der mulighed for at vælge sig ind på fx glaskunst, motorværksted, stenhugning, billedkunst, tekstil, træværksted, IT, madværksted, band, guitar og kor.

Hver onsdag kl. 8.25-9.45 har alle elever et bogligt valgfag, hvor der er tid og ro til fordybelse. Der vælges nyt bogligt valgfag i alt 4 gange på et skoleår. Der kan vælges mellem fx matematik-boost, miljø/bæredygtighed, naturfag, styr på dit komma, skriftlig engelsk, nyheder, GeoGebra, husk det du læser og grammatiktræning.

I fritiden er der selvfølgelig også mulighed for at benytte skolens værksteder og faciliteter.

 


Nørbæk Efterskole