Er motorer og metalarbejde noget for dig, vil du føle dig hjemme i vores veludbyggede værksted med scooterlifte, autolifte, udsugning og masser af værktøj og maskiner.
En af vores opgaver er at vedligeholde skolens crossere, ATV’ere og gokart, og holde dem kørende og klar til sjov og ræs på skolens bane. Vi makker med plæneklippere, cykler, scootere og en enkelt bil i ny og næ, skifter bremser, udstødning, pære eller olie, og trimmer væskestand og remme. Samtidig får vi en snak om teknik og funktion. I vores metalafdeling producerer vi lysestager, fiskestangsholdere, guitarholdere og meget mere. Vi reparerer og opfinder, bygger om og tryller med forskellige metaller.
Vil du lære at svejse, har vi aftale med teknisk skole i Viborg, hvor du tager det obligatoriske ”§26” svejsekursus. Her lærer du det grundlæggende om forholdsregler og sikkerhedsudstyr, der skal benyttes under svejsning. Herefter kan du deltage i de svejsekurser, vi tilbyder undervejs i undervisningen, og du må bruge svejseapparatet i fritiden under opsyn.
Har du en scooter, knallert eller andet derhjemme der trænger til at blive fikset, så tag det med.
Undervisningen varetages af vores lærer, der har kvalificeret sin lærerrolle med mange års erfaring fra sin baggrund som automekaniker.