LENE BLINKSBJERG (LB)
Lene er forstander på Nørbæk Efterskole. Hun har altid en åben dør, hvis du har spørgsmål eller bare lige har brug for en snak eller et klap på skulderen. Som forstander står Lene bl.a for samtaler med kommende elever og optagelse af disse. Lene er sammen med et lille udvalg ansvarlig for Nørbæk-løbet hvert år kan blive afholdt på bedste vis. Lene står for mange samlinger med eleverne, hun har også altid en lille besked eller to til os til morgenmøder og/eller måltider. Når der er foredrag og arrangementer på skolen, er det ofte Lene, der har været med til at arrangere dette.
Citat: Det er hele pakken!
lb@n-efterskole.dk

LENE BOLLERSLEV BRAMSEN (LBB)
Lene er altid klar med et sjovt kostume eller et bud på en fortolkning af en given rolle. Hun elsker at arbejde med udtryk i forskellige former – især teater. Hun er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun instruerer forestillingen. Lene er også frisk på at optræde selv, hvis lejligheden byder sig og danser gerne skistøvledans, når vi tager på den årlige skitur.
Lene er skolens viceforstander, og når hun ikke sidder på kontoret, underviser hun i dansk og forskellige valgfag herunder drama.
Citat: I dag bliver en dejlig dag
lbb@n-efterskole.dk

LONE NIELSEN (LN)
Lone er ofte den første, du får kontakt med, når du ringer til skolen. Lone er rap på tasterne og har styr på skolens budgetter og regnskaber, hvilket er meget heldigt, da hun er skolens bogholder og sekretær. Man skal stå tidligt op for at følge med i Lones tempo, og i løbet af en dag på kontoret når hun tusinde opgaver. Lone hjælper alle med et smil … også selvom vi har glemt at få bonnen med for vores indkøb.
Citat: “Nørbæk Efterskole, det er Lone…”
ln@n-efterskole.dk


GRETHE KAMMERSGAARD (GK)
Bliver du syg eller har brug for lidt støtte eller en god snak, er det Grethe, som tager sig af dig og sørger for, at du hurtigt kan komme på højkant igen. Grethe er også ekspert i hygiejne og rengøring. Hun sørger for, sammen med ugens rengøringselever, at Nørbæk efterskole altid er ren og pæn. Grethe er hurtig som en ninja og bliver af eleverne også kaldt for Grethe-mor.
I sin fritid nyder Grethe at gå mange ture og læse masser af bøger.
Citat: Det skal du nok klare
gk@n-efterskole.dk


Lærere


ALEX TIEDEMANN HANSEN (AH)
Alex er en vaskeægte sportsfreak, hvilket betyder, at han altid er opdateret på, hvad der sker i sportens verden – især fodbold. Alex er altid frisk på en udfordring eller et væddemål og står oftest som vinderen. Han giver nemlig aldrig op og hader at tabe.
Alex underviser i dansk, idræt, fællesgymnastik. Alex underviser i fodbold, og han arrangerer kampe mod andre skoler. Alex er også med til at arrangere Nørbæk-løbet og den årlige skitur. Han står for Fårup Julestævne og Nørbæk Sommercup..
Citat: Det handler om at være med! Not! – det handler om at vinde!
ah@n-efterskole.dk


BRIAN HARLY NIELSEN (BHN)
Man ser ofte Brian i fuld fart frem på gangen med en computer eller telefon i hånden. Brian er nemlig skolens IT-koordinator. Så når du har spørgsmål til virusprogrammer eller er din computer gået helt i sort, får Brian vækket den til live.
Ud over at være fix med en computer kan Brian også spille guitar, hvilket han ofte gør når han har aftenvagt.
Brian underviser i engelsk og har forskellige valgfag i løbet af skoleåret. Han står også for flere gamer-weekends.
Citat: Det skal jeg nok få fixet
bhn@n-efterskole.dk


DANIELLE SVEINBJØRNSSON (DAS)
Danielle synger så englene danser, hvilket vi alle nyder godt af, når hun spiller klaver og synger for til vores ugentlige sangtime. Danielle er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun står for alt der har med musikken at gøre. Danielle kan godt lide skæg og ballade og hendes grin kan høres langt væk.
Danielle underviser i dansk, engelsk og valgfag. Danielle er også skolens vejleder. På vejlederkontoret Danielle med eleverne om fremtiden, mål og drømme.
Citat: Jeg er med på en fest
das@n-efterskole.dk


FINN KAPPEL (FK)
Finn er lidt af en 1000-kunstner. Han kan alt lige fra at slå en kolbøtte på en stol til at få en udrangeret bil til at køre som ny igen. Finn har en fortid i Flying Superkids. Finn er ofte at finde i fuld gang med at reparere gamle maskiner i værkstedet. I sin fritid nyder Finn at holde fri i sit sommerhus.
Finn underviser 8. klasse i dansk, matematik og håndværk & design. Finn har også valg- og værkstedsfag som fx motor/metal, stenkunst og springgymnastik.
Citat: Vi skal ha’ fixet den motor
fk@n-efterskole.dk


HELLE KJÆRGAARD KOCH (HK)
Helle elsker bøger og har fingeren på pulsen ift. de nyeste bøger og film. Hun er nemlig én af skolens bibliotekarer, men hun gemmer sig aldrig bag støvede bøger. Helle er nemlig rigtig god til det kreative og ses ofte i færd med at udsmykke skolen med malerier og andre skønne ting sammen med et valgfagshold.
Helle underviser i dansk, matematik, biologi og selvfølgelig en masse kreative valgfag.
Citat: Årh, I er så søde
hk@n-efterskole.dk


HENRIK LOHMANN (HL)
Henrik trives godt under åben himmel med vind i håret på en sejltur eller i en varm sauna, især når vejret er lidt koldt. På skolen ser vi ham ofte i træværkstedet med træspåner op til begge ører og diverse maskiner på fuld drøn.
Henrik fortæller tit historier fra de syv verdenshave til vores morgensamlinger. Det er også her, vi har fornøjelsen af at høre ham spille på sin 12-strengede guitar.
Henrik underviser i dansk, matematik og valgfag, som oftest er i træværkstedet. Henrik er også skolens tillidsrepræsentant.
Citat: Dufter her ikke godt af træ?
hl@n-efterskole.dk

ISMARA ALI JACKSON (IA)
“Hun er benhård”, lyder det ofte fra elever, når de har haft Ismara til fitness. Men de elsker det! Ismara ved en masse om kost, ernæring og målrettet træning. Når Ismara ikke er på skolen, elsker hun at bruge tid på sin hund. Den betyder meget for hende. Hun taler mere om den end om sin kæreste. Ismara underviser i naturfag (8. kl.), engelsk (9. og 10. kl.), historie (9. kl.). Stort set hele året underviser hun i fitness.
Citat: Jeg vil gerne hjælpe dig
ia@n-efterskole.dk


JETTE DIDRIKSEN (JD)
Nogle mener, at Jette faktisk bor i vores tekstil-lokale. Hun er nemlig altid i gang med et spændende projekt, også selvom hun har fri. Har man brug for at få fixet lynlåsen i jakke eller syet sine bukser op, står Jette altid klar med en hjælpende syhånd.
Jette underviser i mange kreative fag indenfor tekstil, glaskunst og keramik. Hun er desuden med i emneuger.
Citat: Jeg har lige set en opskrift på …
jd@n-efterskole.dk


KRISTIAN STRØM NIELSEN (KS)
“Jeg er så glad for min cykel” kunne sagtens være Kristians yndlingssang. Kristian kan rigtig godt lide en lang og mudret cykeltur i skoven enten alene eller sammen med en gruppe elever. Kristian har også en kreativ side, og han kan også findes i træværkstedet, hvor han sammen med eleverne blandt andet laver smukke skafter til forskellige typer knive.
Kristian underviser i dansk, matematik, naturfag og tysk. Når der er valgfag på programmet tilbyder Kristian gerne fag som sociale medier, mountainbike og filmklub.
Citat: Skulle vi nu ikke lige? (med en Olof Sand fra The Julekalender-accent)
ks@n-efterskole.dk


MALENE KJÆR FREDERIKSEN (MK)
Malene elsker at være fysisk aktiv. Hun er en dygtig gymnast og danser, og der er ikke mange, der kan slå hende i badminton.
Malene underviser i dansk, idræt og fællesgymnastik. Malene underviser også i valgfag og værkstedsfag som dans, yoga og mindfulness. Hun står også for dansegruppen, når vi har teateruge. Ud over at være med til at tilrettelægge opvisningsprogrammer og de mange opvisninger, står Malene også for andre aktive idrætsdage på skolen. Malene er en af de lærere, som lærer eleverne at gøre rent på deres værelse.
Citat: Det er så fantastisk


MARIANNE BARNER WEGEMER (MW)
Marianne underviser i mange forskellige boglige fag, men er også glad for mange andre fag. Marianne synger helt utrolig godt og er en god støtte, når vi synger sammen til morgensamling og sangtime.
Marianne underviser i fysik/kemi, matematik, tysk, engelsk, volleyball og anderledes madlavning med et twist.
Citat:  Ej, hvor vi hygger os
mw@n-efterskole.dk


LARS MADSEN (LM)
Du vil tit se Lars lave sport sammen med elever nede i hallen – eller i en af krogene og spille kort og brætspil med eleverne.
Lars elsker sport, kort- og brætspil – dog ikke når han taber. Lars ser ned på næsten alle, for han er over 2 meter høj. Og så er han iøvrigt stor Liverpool fan.
Lars underviser i matematik, engelsk, valgfag – bl.a. badminton
Citat: Jeg har aldrig tabt i et spil, jeg ikke har prøvet
lm@n-efterskole.dk

LINNEA JESSICA BERGHOLT (LJ)
Linnea elsker at danse og høre musik. Hun er ansat som årspraktikant og næste år skal hun tilbage til Den frie Lærerskole, hvor hun skal gøre sin femårige læreruddannelse helt færdigt.
Linnea underviser i dansk, idræt, gymnastik og valgfag (bl.a. hip hop)
Citat: 5, 6, 7, nu.
lj@n-efterskole.dk

CHRISTINE ANDERSEN KILSGAARD (CAK)
Christine har, siden hun selv var på efterskole, drømt om at blive efterskolelærer. Det blev hun heldigvis på NE. Christine elsker at nørde med film og musik. Hjemme nyder Christine livet med sine små drenge.
Christine underviser i dansk, naturfag (biologi/geografi) og andre spændende valgfag som f.eks. “Breakfast for Champions”, hvor god musik og kaffe hører med.
Citat: “Kære venner!!!!” (Når klassen skal rette opmærksomheden mod tavlen)
cak@n-efterskole.dk


NANNA BACH KNUDSEN (NK)
Nanna har et positivt livssyn og er altid i godt humør. Hun elsker at danse, stå på ski og lave spændende mad. Hun har forøvrigt sovet med 6 bavianunger nede i sin sovepose på en Afrikarejse.
Nanna underviser i bl.a. engelsk, matematik og valgfag
Citat: Har vi det godt?
nk@n-efterskole.dk


RASMUS SØRENSEN (RS)
Rasmus elsker at bevæge sig og få andre til at gøre ligeså. Gymnastik, spring og gadeidræt er hans yndlings fritidsbeskæftigelse. Man ser ham tit i hallen, når han har vagt på skolen.
Rasmus underviser i dansk og fælles idræt. Herudover har han mange valgfag og værkstedsfag med masser af bevægelse, hvor alle, inkl ham selv, får sved på panden.
Citat: Stræk nu de ben!
rs@n-efterskole.dk

 


WENCHE SCHMIDT PEDERSEN (WP)
Wenche er mega kreativ. Der er ikke den slags håndarbejde, hun ikke kan finde ud af. Hun er også helt vild med friluftsaktiviteter. Måske kan du overtale hende til at sove udenfor en weekend.
Wenche underviser i dansk, matematik, tysk og håndværk & design. Desuden underviser hun i diverse valgfag som bålmad, kano og kreative håndarbejdsfag.
Citat: Hellere lille og vågen end stor og doven
wp@n-efterskole.dk

 

Køkken personale

 


ANETTE NIELSEN (AD)
Anette er køkkenleder og hjælper dig med at finde rundt i køkkenet i den uge, hvor du er i praktisk arbejde – og så vil hun også gerne høre lidt gode historier. Anette er ikke kun meget dygtig til at lave mad. Hun er også dygtig til at pynte op og dekorere spisesal med hyggelys, blomster og andet fint. Anette tilrettelægger vores kost, så den er lækker, sund og varieret. Anette er altid imødekommende, når der skal laves ekstra mad til de forskellige ture ud af huset. I sin fritid holder Anette sig i form med bl.a. gymnastik, løbe- og gåture.
Citat: En sund krop i et sundt legeme
ad@n-efterskole.dk


IBEN PEDERSEN (IP)
Iben er en del af det dygtige team i køkkenet og sammen med de to andre i køkkenet tilrettelægger og laver hun dejlig mad til os hver dag. Iben er uddannet køkkenassistent, så skolens madplaner er i gode hænder hos hende. I sin fritid elsker Iben at være ude i naturen, hvor hun bl.a. overnatter og klatrer.
Citat: Jeg skal nok hjælpe dig
ip@n-efterskole.dk

PERNILLE DAHL CHRISTENSEN (PC)
Pernille er en af de tre ansatte i køkkenet. Hun mister aldrig overblikket lige meget, hvor mange hun skal lave mad til. Pernille er altid glad og imødekommende. Hun nyder at have elever med i køkkenet. I sin fritid bruger Pernille megen tid på hendes lille families hobby landbrug, hvor der bl.a. er stor køkkenhave og høns.
Citat: Det lyder spændende – lad os prøve det.
pc@n-efterskole.dk


Pedeller

 


JOHNNY KRISTENSEN (JK)
Johnny er skolens pedel og har superhelte-blod i årene – sådan virker det i hvert fald. Med en stor ‘Alt kan lade sig gøre’-mentalitet bygger, reparerer, fælder og finder Johnny ting på rundt på skolen. Det betyder også, at han gerne hjælper dig, hvis du er kommet til at gøre et eller andet i stykker, der kræver værktøj og håndelag.
I sin fritid nyder Johnny at holde sig i form med mange løbeture om ugen og adskillige skiture om året.
Citat: Den klarer jeg da
jk@n-efterskole.dk


ULRIK HEEGAARD (UH)
Ulrik er Nørbæks altmuligmand. Det betyder, at han er en haj til alt med elektriske kontakter og kravler ofte på stiger, når en bold har sneget sig det forkerte sted hen.
Ud over at være pedel har Ulrik også aftenvagter en gang imellem. Her ses han ofte med en poolkø eller badmintonketcher i hånden.
Citat: Har I ødelagt noget?
uh@n-efterskole.dk

RUTH KJELDSEN
Ruth hjælper de to andre pedeller et par dage om ugen med udendørsarealerne. Ruth har grønne fingre og kan få stort set alt til at gro. Ruth er altid i godt humør, og hun elsker at drille Ulrik …. Eller er det omvendt?
Citat: Tillykke med den lille – her er en barselsgave.


Rengøring

 


STINE S. LAURSEN (SSL)
Stine er en del af vores rengøringsteam. Hvor Stine har været er der altid pænt og hyggeligt. Stine møder alle med sit dejlige smil, og man er altid i godt humør i Stines selskab. I sin fritid er Stine meget aktiv. Hun går til mange forskellige fitnessformer.
Citat: Det vil jeg gerne hjælpe dig med.
ssl@n-efterskole.dk