LENE BLINKSBJERG (LB)

Lene er forstander på Nørbæk Efterskole. Hun har altid en åben dør, hvis du har spørgsmål eller bare lige har brug for en snak eller et klap på skulderen. Som forstander står Lene bl.a for samtaler med kommende elever og optagelse af disse. Lene står for mange samlinger med eleverne, og hun har altid en besked eller to til morgenmøder og/eller måltider. Lene træder også til, hvis der er brug for en vikar i ny og næ.
Når der er foredrag og arrangementer på skolen, er det ofte Lene, der har været med til at arrangere dette. 
Citat: Det er hele pakken!
lb@n-efterskole.dk

LENE BOLLERSLEV BRAMSEN (LBB)

Lene er skolens viceforstander, og når hun ikke sidder på kontoret, er hun altid klar med et sjovt kostume eller et bud på en fortolkning af en given rolle. Hun elsker at arbejde med udtryk i forskellige former – især teater. Hun er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun instruerer forestillingen. Lene er også frisk på at optræde selv, hvis lejligheden byder sig og danser gerne skistøvledans, når vi tager på den årlige skitur. Lene træder også til, hvis der er brug for en vikar i ny og næ, og hun er god at tale med, hvis elever har behov for det.
Citat: I dag bliver en dejlig dag
lbb@n-efterskole.dk

LONE NIELSEN (LN)

Lone er ofte den første, du får kontakt med, når du ringer til skolen. Lone er rap på tasterne og har styr på skolens budgetter og regnskaber, hvilket er meget heldigt, da hun er skolens bogholder og sekretær. Man skal stå tidligt op for at følge med i Lones tempo, og i løbet af en dag på kontoret, når hun tusinde opgaver. Lone hjælper alle med et smil … også selvom vi har glemt at få bonnen med fra vores indkøb.
Citat: “Nørbæk Efterskole, det er Lone…”
ln@n-efterskole.dk


GRETHE KAMMERSGAARD (GK)
Bliver du syg eller har brug for lidt støtte eller en god snak, er det Grethe, som tager sig af dig og sørger for, at du hurtigt kan komme på højkant igen. Grethe er også ekspert i hygiejne og rengøring. Hun sørger for, sammen med ugens rengøringselever, at Nørbæk efterskole altid er ren og pæn. Grethe er hurtig som en Ninja og bliver af eleverne også kaldt for Grethe-mor.
Citat: Det skal du nok klare
gk@n-efterskole.dk


Lærere


ALEX TIEDEMANN HANSEN (AH)

Alex er en vaskeægte sportsfreak, hvilket betyder, at han altid er opdateret på, hvad der sker i sportens verden – især fodbold. Alex er altid frisk på en udfordring eller et væddemål og står oftest som vinderen. Han giver nemlig aldrig op, og han hader at tabe. 

Alex underviser i dansk, idræt, fodbold og fællesgymnastik. Alex arrangerer fodboldkampe mod andre skoler. Han er også med til at arrangere Nørbæk-løbet og den årlige skitur. Han står for Fårup Julestævne og Nørbæk Sommercup.
Citat: Det handler om at være med! Not! – det handler om at vinde!
ah@n-efterskole.dk


BRIAN HARLY NIELSEN (BHN)

Man ser ofte Brian i fuld fart frem på gangen med en computer eller telefon i hånden. Brian er nemlig skolens IT-koordinator. Så når du har spørgsmål til virusprogrammer, eller er din computer gået helt i sort, får Brian vækket den til live. 
Ud over at være fix med en computer kan Brian også spille guitar, hvilket han ofte gør, når han har aftenvagt.
Brian underviser i engelsk og har forskellige valg- og fordybelsesfag i løbet af skoleåret. Han står også for flere gamer-weekends.
Citat: Det skal jeg nok få fixet
bhn@n-efterskole.dk


CHRISTINE ANDERSEN KILSGAARD (CAK)
Christine elsker at nørde med film og musik. Christine underviser i dansk, naturfag og samfundsfag. Christine tilbyder spændende valg- og fordybelsesfag i skolekøkkenet og i billedkunstværkstedet. Christine er også skolens vejleder. På vejlederkontoret taler Christine med eleverne om fremtiden, mål og drømme.
Citat: “Kære venner!!!!” (Når klassen skal rette opmærksomheden mod tavlen)
cak@n-efterskole.dk


DANIELLE SVEINBJØRNSSON (DAS)

Danielle synger så englene danser, hvilket vi alle nyder godt af, når hun spiller klaver og synger for til bl.a. vores ugentlige sangtime. Danielle er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun også står for alt, der har med musikken at gøre. Danielle underviser i dansk, engelsk og valgfag. Danielle er med til at arrangere den årlige skitur. Hun er også skolens vejleder. På vejlederkontoret taler Danielle med eleverne om fremtiden, mål og drømme.
Citat: Jeg er med på en fest
das@n-efterskole.dk


FINN KAPPEL (FK)

Finn er ofte at finde i fuld gang med at reparere gamle biler og maskiner i værkstedet. Hans hænder er skruet rigtig godt på, så han kan hjælpe med stort set alt i et værksted. Finn underviser 8. klasse i dansk, matematik og håndværk & design. Finn har også valg- og fordybelsesfag som fx motor/metal og stenkunst.
Citat: Vi skal ha’ fixet den motor
fk@n-efterskole.dk


HELLE KJÆRGAARD KOCH (HK)

Helle elsker bøger og har fingeren på pulsen ift. de nyeste bøger og film. Hun er nemlig skolens bibliotekar, men hun gemmer sig aldrig bag støvede bøger. Helle er nemlig rigtig god til det kreative og ses ofte i færd med at udsmykke skolen med malerier og andre skønne ting sammen med et valgfagshold. Helle underviser i dansk, matematik, naturfag og selvfølgelig en masse valgfag, som ofte er kreative eller i skolekøkkenet. Hun står også for den årlige erhvervspraktik.
Citat: Årh, I er så søde
hk@n-efterskole.dk


HENRIK LOHMANN (HL)

Henrik er i sit rette element, når han er i træværkstedet. Her tryller han med træ og lærer eleverne at lave mange flotte ting. Henrik fortæller tit historier fra de syv verdenshave til vores morgensamlinger. Det er også her, vi har fornøjelsen af at høre ham spille på sin 12-strengede guitar. Henrik underviser i dansk, matematik og valg- og fordybelsesfag, som oftest er i træværkstedet. 

Citat: Dufter her ikke godt af træ?
hl@n-efterskole.dk

ISMARA ALI JACKSON (IA)

“Hun er benhård”, lyder det ofte fra elever, når de har haft Ismara til fitness. Men de elsker det! Ismara ved en masse om kost, ernæring og målrettet træning. Ismara er glad for sin lille hund, og den er tit med hende, når hun har vagt. Hun taler mere om den end om sin kæreste.Ismara underviser i naturfag, engelsk og historie. Ismara er uddannet personlig fitness instruktør og underviser i fitness hele året.

ia@n-efterskole.dk


JETTE DIDRIKSEN (JD)

Nogle mener, at Jette faktisk bor i vores tekstil-lokale. Hun er nemlig altid i gang med et spændende projekt, også selvom hun har fri. Har man brug for at få fixet lynlåsen i jakke eller syet sine bukser op, står Jette altid klar med en hjælpende syhånd. Jette underviser i mange kreative fag indenfor tekstil, glaskunst og keramik. Hun er desuden med i emneuger.
Citat: Jeg har lige set en opskrift på …
jd@n-efterskole.dk


KAMILLA NØRGAARD KRISTENSEN (KK)

Kamilla er vild med idræt. Hun underviser pigerne i fodbold med hård hånd, og hun har store ambitioner. Kamilla underviser også i matematik og tysk. Der er meget sport, som Kamilla holder af. Ikke mindst skisport. Hendes fantastiske evner til at lære andre i at stå på ski, har vi glæde af på den årlige skitur.Kamilla er en sød og smilende person, der altid er klar til at hjælpe.
Citat: Det er SÅ fint

kk@n-efterskole.dk


KRISTIAN STRØM NIELSEN (KS)

“Jeg er så glad for min cykel” kunne sagtens være Kristians yndlingssang. Kristian kan rigtig godt lide en lang og mudret cykeltur i skoven enten alene eller sammen med en gruppe elever. Kristian har også en kreativ side, og han kan også findes i træværkstedet. Kristian underviser i matematik, naturfag og tysk. I valgfag underviser Kristian i fag som mountainbike, basket, træværksted og Lego Mindstorm.
Citat: Skulle vi nu ikke lige? (med en Olof Sand fra The Julekalender-accent)

ks@n-efterskole.dk


MALENE KJÆR FREDERIKSEN (MK)

Malene elsker at være fysisk aktiv. Hun er en dygtig gymnast og danser, og der er ikke mange, der kan slå hende i badminton. Malene underviser i dansk, idræt og fællesgymnastik. Malene underviser også i valgfag og fordybelsesfag som dans, yoga og mindfulness. Hun står også for dansegruppen, når vi har teateruge. Ud over at være med til at tilrettelægge opvisningsprogrammer og de mange opvisninger, står Malene også for andre aktive idrætsdage på skolen.
Citat: Det er så fantastisk


NANNA BACH KNUDSEN (NK)
Nanna har et positivt livssyn og er altid i godt humør. Hun elsker at danse, stå på ski og lave spændende mad. Nanna underviser i engelsk, matematik og valg- og fordybelsesfag. Nanna administrerer skolens Facebook og Instagram med kyndig hånd.
Citat: Har vi det godt?
nk@n-efterskole.dk


RASMUS SØRENSEN (RS)

Rasmus elsker at bevæge sig og få andre til at gøre ligeså. Gymnastik, spring og gadeidræt er hans yndlings fritidsbeskæftigelse. Man ser ham tit springe i hallen, når han har vagt på skolen. Rasmus underviser i dansk, fælles idræt, spring og gymnastik. Herudover har han mange valgfag og fordybelsesfag med masser af bevægelse, hvor alle, inkl ham selv, får sved på panden.
Citat: Stræk nu de ben!
rs@n-efterskole.dk

 


WENCHE SCHMIDT PEDERSEN (WP)

Wenche er meget kreativ. Der er ikke den slags håndarbejde, hun ikke kan finde ud af. Hun er også helt vild med friluftsaktiviteter. Måske kan du overtale hende til at sove udenfor en weekend. Wenche underviser i dansk, matematik, tysk og håndværk & design. Desuden underviser hun i diverse valg- og fordybelsesfag som bålmad, kano og kreative håndarbejdsfag. 
Citat: Hellere lille og vågen end stor og doven
wp@n-efterskole.dk

 

Køkken personale

 


ANETTE NIELSEN (AD)

Anette er køkkenleder og hjælper dig med at finde rundt i køkkenet i den uge, hvor du er i praktisk arbejde – og så vil hun også gerne høre lidt gode historier. Anette er ikke kun meget dygtig til at lave mad. Hun er også  dygtig til at pynte op og dekorere spisesal med hyggelys, blomster og andet fint. Anette tilrettelægger vores kost, så den er lækker, sund og varieret. Anette er altid imødekommende, når der skal laves ekstra mad til de forskellige ture ud af huset. 
Citat: En sund krop i et sundt legeme
ad@n-efterskole.dk


IBEN PEDERSEN (IP)
Iben er en del af det dygtige team i køkkenet og sammen med de to andre i køkkenet tilrettelægger og laver hun dejlig mad til os hver dag. Iben er uddannet køkkenassistent, så skolens madplaner er i gode hænder hos hende.
Citat: Jeg skal nok hjælpe dig
ip@n-efterskole.dk

PERNILLE DAHL CHRISTENSEN (PC)
Pernille er en af de tre ansatte i køkkenet. Hun mister aldrig overblikket lige meget, hvor mange hun skal lave mad til. Pernille er altid glad og imødekommende. Hun nyder at have elever med i køkkenet.
Citat: Det lyder spændende – lad os prøve det.
pc@n-efterskole.dk
CLAUS KLIT (CK)

Klaus er uddannet kok og har tidligere arbejdet på mange forskellige restauranter. På ingen tid laver Claus dejlig mad til os alle sammen. Claus er ikke alene hurtig. Han er, som de andre i køkkenet, også dygtig.
Citat: Så er der serveret!
ck@n-efterskole.dk


Pedeller

 


JOHNNY KRISTENSEN (JK)

Johnny er skolens pedel og har superhelte-blod i årene – sådan virker det i hvert fald. Med en stor ‘Alt kan lade sig gøre’-mentalitet klarer Johnny de mest umulige opgaver. Det betyder også, at han gerne hjælper dig, hvis du er kommet til at gøre et eller andet i stykker, der kræver værktøj og håndelag. I sin fritid nyder Johnny at holde sig i form med en løbeture i ny og næ – gerne sammen med elever. Johnny er også med på vores årlige skitur, hvor han hjælper de dygtige med at blive endnu bedre. 
Citat: Den klarer jeg da
jk@n-efterskole.dk


ULRIK HEEGAARD (UH)

Ulrik er Nørbæks altmuligmand. Det betyder, at han er en haj til alt med elektriske kontakter og kravler ofte på stiger, når en bold har sneget sig det forkerte sted hen. Ud over at være pedel har Ulrik også aftenvagter en gang imellem. Her ses han ofte med en poolkø eller badmintonketcher i hånden. 
Citat: Har I ødelagt noget?
uh@n-efterskole.dk

RUTH KJELDSEN
Ruth hjælper de to andre pedeller et par dage om ugen med udendørsarealerne. Ruth har grønne fingre og kan få stort set alt til at gro. Ruth er altid i godt humør, og hun elsker at drille Ulrik …. Eller er det omvendt?
Citat: Tillykke med den lille – her er en barselsgave.


Rengøring

 


STINE S. LAURSEN (SSL)
Stine er en del af vores rengøringsteam. Hvor Stine har gjort ret, er der altid pænt og hyggeligt. Stine møder alle med sit dejlige smil, og man er altid i godt humør i Stines selskab.
Citat: Det vil jeg gerne hjælpe dig med.
ssl@n-efterskole.dk