LENE BLINKSBJERG (LB)
Lene er forstander på Nørbæk Efterskole. Hun har altid en åben dør, hvis du har spørgsmål af nogen som helst art eller bare lige har brug for et klap på skulderen. Lene elsker at være aktiv. Det kan fx være til gymnastik, tennis eller en løbetur i Nørbæks skønne naturområder.
Som forstander står Lene bl.a for visitationssamtaler med kommende elever på Nørbæk, for kulturfag, mange morgensamlinger og for at Nørbæk-løbet hvert år kan blive afholdt på traditionelt vis. Lene har også altid en lille besked eller to til os til morgensamling eller middagsmaden.
Citat: Sikken dejlig dag
lb@n-efterskole.dk

LENE BOLLERSLEV BRAMSEN (LBB)
Lene er altid klar med et sjovt kostume eller et bud på en fortolkning af en given rolle. Hun elsker at arbejde med udtryk i forskellige former – især teater. Hun er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun instruerer forestillingen. Lene er også frisk på at optræde selv, hvis lejligheden byder sig og danser gerne skistøvledans, når vi tager på den årlige skitur.
Lene er skolens viceforstander, og når hun ikke sidder på kontoret, underviser hun i dansk og forskellige valgfag herunder drama.
Citat: Jeg er stærkere end dig (og din far)
lbb@n-efterskole.dk

LONE NIELSEN (LN)
Lone er ofte den første, du får kontakt med, når du ringer til skolen. Lone er rap på tasterne og har styr på skolens budgetter og regnskaber, hvilket er meget heldigt, da hun er skolens bogholder og sekretær. Man skal stå tidligt op for at følge med i Lones tempo og i løbet af en dag på kontoret når hun tusinde opgaver. Lone hjælper alle med et smil.
Citat: “Nørbæk Efterskole, det er Lone…”
ln@n-efterskole.dk


GRETHE KAMMERSGAARD (GK)
Bliver du syg eller har brug for lidt støtte eller en god snak, er det Grethe, som tager sig af dig og sørger for, at du hurtigt kan komme på højkant igen. Grethe er også ekspert i hygiejne og rengøring. Hun sørger for, sammen med ugens rengøringselever, at Nørbæk efterskole altid er ren og pæn. Grethe er hurtig som en ninja og bliver af eleverne også kaldt for Grethe-mor.
Citat: Det skal du nok klare
gk@n-efterskole.dk


Lærere

 


DANIELLE SVEINBJØRNSSON (DAS)
Danielle synger så englene danser, hvilket vi alle nyder godt af, når hun spiller klaver og synger for til vores ugentlige sangtime. Danielle er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun står for alt der har med musikken at gøre. Danielle kan godt lide skæg og ballade og hendes grin kan høres langt væk.
Danielle underviser i dansk og engelsk. Herudover har hun også valgfag, hvor hun ofte synger og spiller med eleverne. Danielle spiller til sang, og derudover er Danielle en af skolens to vejledere, og det er dem, der sørger for, at der er helt styr på det, du skal, efter dit efterskoleophold
Citat: Jeg er med på en fest
das@n-efterskole.dk


HELLE KJÆRGAARD KOCH (HK)
Helle elsker bøger og har fingeren på pulsen ift. de nyeste bøger og film. Hun er nemlig én af skolens bibliotekarer, men hun gemmer sig aldrig bag støvede bøger. Helle er nemlig rigtig god til det kreative og ses ofte i færd med at udsmykke skolen med malerier og andre skønne ting sammen med et valgfagshold.
Helle underviser i dansk, matematik, biologi og selvfølgelig en masse kreative valgfag.
Citat: Årh, I er så søde
hk@n-efterskole.dk


HENRIK LOHMANN (HL)
Henrik trives godt under åben himmel med vind i håret på en sejltur eller i en varm sauna, især når vejret er lidt koldt. På skolen ser vi ham ofte i træværkstedet med træspåner op til begge ører og diverse maskiner på fuld drøn.
Henrik fortæller tit historier fra de syv verdenshave til vores morgensamlinger. Det er også her, vi har fornøjelsen af at høre ham spille på sin 12-strengede guitar.
Henrik underviser i dansk, matematik og blokfag. Henrik er også skolens tillidsrepræsentant.
Citat: Dufter her ikke godt af træ?
hl@n-efterskole.dk


JETTE DIDRIKSEN (JD)
Nogle mener, at Jette faktisk bor i vores tekstil-lokale. Hun er nemlig altid i gang med et spændende projekt, også selvom hun har fri. Har man brug for at få fixet lynlåsen i jakke eller syet sine bukser op, står Jette altid klar med en hjælpende syhånd.
Jette er kontaktlærer og underviser i mange af vores kreative fag. Hun er desuden med i emneuger og er naturligvis især glad for tekstil og glaskunst.
Citat: Se hvad jeg har hæklet
jd@n-efterskole.dk


KRISTIAN STRØM NIELSEN (KS)
“Jeg er så glad for min cykel” kunne sagtens være Kristians yndlingssang. Kristian kan rigtig godt lide en lang og mudret cykeltur i skoven enten alene eller sammen med en gruppe elever. Kristian har også en kreativ side og han kan også findes i træværkstedet, hvor han sammen med eleverne blandt andet laver smukke skafter til forskellige typer knive.
Kristian underviser i matematik fysik/kemi og tysk. Når der er valgfag på programmet byder Kristian ind med fag som sociale medier, mountainbike og filmklub.
Citat: Skulle vi nu ikke lige? (med en Olof Sand fra The Julekalender-accent)
ks@n-efterskole.dk


MALENE KJÆR FREDERIKSEN (MK)
Malene er passioneret danser og lærer fra sig af både hip hop, jazzballet og spilopper. Malene er til daglig ikke bange for at bære sportssokker og arrangere en basketkamp eller akro-yoga i hallen. Hun kan også slå en clear eller en diagonal smash baghåndshjørnet.

Malene underviser i dansk, idræt og fællesgymnastik. Malene underviser også i valgfag og værkstedsfag som dans, yoga og mindfulness. Hun står også for dansegruppen, når vi har teateruge og er samtidig med til at arrangere årets gymnastikopvisning og andre aktive idrætsdage på skolen.
Citat: Det er så fantastisk
mk@n-efterskole.dk

WENCHE SCHMIDT PEDERSEN (WP)
Selvom Wenche er pæredansk, kan hun lave en grønlænder. Hun er nemlig helt vild med outdoor, bålmad, orienteringsløb og kajak. Måske kan du overtale hende til at sove udenfor en weekend. Foregår det indenfor er hun altid klar til at lave en æske eller sy en halsedisse.
Wenche underviser i dansk og håndværk & design i 8.kl. Derudover har hun prøvematematik i 9.kl. og blokfag i 10.klasse. Desuden underviser hun i diverse valgfag bl.a. bålmad, kajak og sy din egen bog.
Citat: Hellere lille og vågen end stor og doven
wp@n-efterskole.dk


FINN KAPPEL (FK)
Finn kan lidt af en 1000-kunstner. Han kan alt lige fra at slå en kolbøtte på en stol til at få en udrangeret bil til at køre som ny igen. Finn har en fortid i Flying Superkids og har også et valgfag i spring engang imellem ellers er han at finde i fuld gang med at reparere gamle maskiner i værkstedet. I sin fritid nyder Finn at holde fri i sit sommerhus.
Finn underviser 8. kl. i dansk, matematik og håndværk & design. Han underviser også i valgfagene stenkunst, motor/metal og springgymnastik.
Citat: Vi skal ha’ fixet den motor
fk@n-efterskole.dk


ALEX TIEDEMANN HANSEN (AH)
Alex er en vaskeægte sportsfreak, hvilket betyder at han altid er opdateret på, hvad der sker i sportens verden – især fodbold. Alex er altid frisk på en udfordring eller et væddemål og står oftest som vinderen. Han giver nemlig aldrig op og hader virkelig også at tabe.
Alex underviser i dansk, idræt og fælles gymnastik. Herudover har han en masse valgfag og værkstedsfag, hvor alle, incl ham selv, får sved på panden.
Citat: Det handler om at være med! Not! – det handler om at vinde!
ah@n-efterskole.dk


BRIAN HARLY NIELSEN (BHN)
Man ser ofte Brian i fuld fart frem på gangen med en computer eller telefon i hånden. Brian er nemlig skolens IT-koordinator. Så når du har spørgsmål til virusprogrammer eller er din computer gået helt i sort, får Brian vækket den til live.
Ud over at være fix med en computer kan Brian også spille guitar, hvilket han ofte gør når han har aftenvagt.
Brian underviser i engelsk og har forskellige valgfag i løbet af skoleåret. Han står også for flere gamer-weekends.
Citat: Det skal jeg nok få fixet
bhn@n-efterskole.dk


MARIANNE BARNER WEGEMER (MW)
Marianne er lærer og elsker at undervise i fysik/kemi, matematik og tysk. Men nu skal I ikke tro, at Marianne kun nørder med boglige fag. Marianne elsker at spille volleyball, og hun har store planer om, at eleverne på Nørbæk skal udfordre andre skoler i volleyball, så når Marianne tilbyder valgfag, vil volley ofte være blandt disse.
Citat: Ich bin – du bist
mw@n-efterskole.dk


RASMUS SØRENSEN (RS)
Rasmus elsker at bevæge sig og få andre til at gøre ligeså. Gymnastik, spring og gadeidræt er hans yndlings fritidsbeskæftigelse. Man ser ham tit i hallen, når han har vagt på skolen.
Rasmus underviser i dansk, gymnastik og fælles idræt. Herudover har han mange valgfag og værkstedsfag med masser af bevægelse, hvor alle, inkl ham selv, får sved på panden.
Citat: Stræk nu de ben!
rs@n-efterskole.dk


METTE LASSEN (ML)
Mette møder alle med et smil. Hun er altid frisk og glad, og dem, hun er sammen med, bliver hurtigt i godt humør. Mette er glad for sport, og hun giver den gas uanset, hvor skadet, hun er. Hun hader at tabe.
Mette underviser i dansk, geografi og rigtig mange idrætslige valgfag og værkstedsfag. Hun er god til at udfordre eleverne, så de får lært nyt og får kroppen arbejdet fuldstændig igennem, så de har glæde af det i flere dage.
Citat: Kom nu, jeg ved, du kan. Jeg tror på dig.
ml@n-efterskole.dk

ISMARA ALI JACKSON (IA)
“Hun er benhård”, lyder det ofte fra elever når de har haft Ismara til idræt. Men de elsker det! Ismara ved en masse om kost, ernæring og træning. Ud over fitness underviser Ismara i naturfag i 8. kl., engelsk, historie og yoga. Ismara er også kontaktlærer. Når Ismara ikke er på skolen, elsker hun at bruge tid på sin hund. Den betyder meget for hende. Hun taler mere om den end om sin kæreste.
Citat: Jeg vil gerne hjælpe dig
ia@n-efterskole.dk


NANNA BACH KNUDSEN (NK)
Nanna har et positivt livssyn og er altid i godt humør. Hun elsker at danse, stå på ski og lave spændende mad. Hun har forøvrigt sovet med 6 bavianunger nede i sin sovepose på en Afrikarejse.
Nanna underviser i bl.a. engelsk, matematik og valgfag
Citat: Har vi det godt?
nk@n-efterskole.dk


Køkken personale

 


ANETTE NIELSEN (AD)
Anette hjælper dig med at finde rundt i køkkenet, den uge du er i praktisk arbejde – og så vil hun også gerne høre lidt gode historier. Derudover er hun dygtig til at pynte op og dekorere spisesal med hyggelys, blomster og andet fint.
Anette er køkken-teamleder, og hun tilrettelægger vores kost, så den er lækker, sund og varieret. Anette er altid imødekommende, når der skal laves ekstra mad til de forskellige ture ud af huset. I sin fritid holder Anette sig i form med fx løbe- og gåture.
Citat: En sund krop i et sundt legeme
ad@n-efterskole.dk


IBEN PEDERSEN (IP)
Iben er en del af det dygtige team i køkkenet og sammen med de to andre i køkkenet tilrettelægger og laver hun dejlig mad til os hver dag. Iben er uddannet køkkenassistent, så skolens madplaner er i gode hænder hos hende. I sin fritid elsker Iben at være ude i naturen, hvor hun bl.a. klatrer.
Citat: Jeg skal nok hjælpe dig
Citat: Det smager fantastisk
ip@n-efterskole.dk


BIANCA LINDE QVIST (BQ)
Bianca er en af de tre madeksperter i køkkenet. Hun er med til at planlægge menuer og lave dejlig mad til os alle hver dag. Bianca er uddannet kok og har arbejdet på mange spændende restauranter, og hun laver vidunderlig og spændende mad. Bianca er altid frisk, og hendes latter kan høres langt væk.
Citat: Kan I smage, jeg har kommet chili i?
ml@n-efterskole.dk


Pedeller

 


JOHNNY KRISTENSEN (JK)
Johnny er skolens pedel og har superhelte-blod i årene – sådan virker det i hvert fald. Med en stor ‘Alt kan lade sig gøre’-mentalitet bygger, reparerer, fælder og finder Johnny ting på rundt på skolen. Det betyder også, at han gerne hjælper dig, hvis du er kommet til at gøre et eller andet i stykker, der kræver værktøj og håndelag.
I sin fritid nyder Johnny at holde sig i form med mange løbeture om ugen og adskillige skiture om året.
Citat: Den klarer jeg da
jk@n-efterskole.dk


ULRIK HEEGAARD (UH)
Ulrik er Nørbæks altmuligmand. Det betyder, at han er en haj til alt med elektriske kontakter og kravler ofte på stiger, når en bold har sneget sig det forkerte sted hen.
Ud over at være pedel har Ulrik også aftenvagter en gang imellem. Her ses han ofte med en poolkø eller badmintonketcher i hånden.
Citat: Har I ødelagt noget?
uh@n-efterskole.dk


Rengøring

 


STINE S. LAURSEN (SSL)
Stine er en del af vores rengøringsteam. Hvor Stine har været er der altid pænt og hyggeligt. Stine møder alle med sit dejlige smil, og man er altid i godt humør i Stines selskab.
Citat: Det vil jeg gerne
ssl@n-efterskole.dk