LENE BLINKSBJERG (LB)
Lene er forstander på Nørbæk Efterskole. Hun har altid en åben dør, hvis du har spørgsmål eller bare lige har brug for en snak eller et klap på skulderen. Som forstander står Lene bl.a for samtaler med kommende elever og optagelse af disse. Lene står for mange samlinger med eleverne, og hun har altid en besked eller to til morgenmøder og/eller måltider. Lene træder også til, hvis der er brug for en vikar i ny og næ.
Når der er foredrag og arrangementer på skolen, er det ofte Lene, der har været med til at arrangere dette.

Citat: Det er hele pakken!
lb@n-efterskole.dk

 


LENE BOLLERSLEV BRAMSEN (LBB)
Lene er skolens viceforstander, og når hun ikke sidder på kontoret, er hun altid klar med et sjovt kostume eller et bud på en fortolkning af en given rolle. Hun elsker at arbejde med udtryk i forskellige former – især teater. Hun er en af de bærende kræfter for den årlige teateruge, hvor hun instruerer forestillingen. Lene er også frisk på at optræde selv, hvis lejligheden byder sig og danser gerne skistøvledans, når vi tager på den årlige skitur. Lene træder også til, hvis der er brug for en vikar i ny og næ, og hun er god at tale med, hvis elever har behov for det.

Citat: I dag bliver en dejlig dag
lbb@n-efterskole.dk

 


LONE NIELSEN (LN)
Lone er ofte den første, du får kontakt med, når du ringer til skolen. Lone er rap på tasterne og har styr på skolens budgetter og regnskaber, hvilket er meget heldigt, da hun er skolens bogholder og sekretær. Man skal stå tidligt op for at følge med i Lones tempo, og i løbet af en dag på kontoret, når hun tusinde opgaver. Lone hjælper alle med et smil … også selvom vi har glemt at få bonnen med fra vores indkøb.

Citat: “Nørbæk Efterskole, det er Lone…”
ln@n-efterskole.dk

 


GRETHE KAMMERSGAARD (GK)
Bliver du syg eller har brug for lidt støtte eller en god snak, er det Grethe, som tager sig af dig og sørger for, at du hurtigt kan komme på højkant igen. Grethe er også ekspert i hygiejne og rengøring. Hun sørger for, sammen med ugens rengøringselever, at Nørbæk efterskole altid er ren og pæn. Grethe er hurtig som en Ninja og bliver af eleverne også kaldt for Grethe-mor.

Citat: Det skal du nok klare
gk@n-efterskole.dk


Lærere


ANNE LYNGHUS PEDERSEN (ALP)
Anne er tålmodig og imødekommende. Hun elsker et godt spil og en lille quiz. Hendes talenter består bl.a. af at hækle, danse og lave film. Anne underviser i matematik, tysk, engelsk, NE10 og spændende kreative valg- og fordybelsesfag.

Citat:
Hellere lille og vågen end stor og doven
alp@n-efterskole.dk

BRIAN HARLY NIELSEN (BHN)
Man ser ofte Brian i fuld fart på gangen med en computer eller telefon i hånden. Brian er nemlig skolens IT-koordinator. Så når du har spørgsmål til virusprogrammer kan Brian altid hjælpe, og er din computer gået helt i sort, får Brian vækket den til live. Ud over at være fix med en computer kan Brian også spille guitar, hvilket han ofte gør, når han har aftenvagt. Brian underviser i engelsk og har forskellige valg- og fordybelsesfag i løbet af skoleåret. Han står også for flere gamer-weekends.

Citat: Det skal jeg nok få fixet
bhn@n-efterskole.dk

 


CARL VALDEMAR PEDERSEN (CV)
Carl Valdemar  er rigtig god til gymnastik og meget anden sport. Han kan få alle elever til at synes, at det er mega sjovt at lave gymnastik. Carl Valdemar underviser desuden i dansk, matematik, spring og idræt. Han står sammen med gymnastik-teamet for alle opvisninger og er også med til at arrangere Nørbæk-løbet og er med på den årlige skitur. Carl Valdemar kaldes også for CV.

Citat:  Med gymnastik på skemaet bliver det en god dag!

cv@n-efterskole.dk

 


CHRISTINE ANDERSEN KILSGAARD (CAK)
Christine elsker at nørde med film og musik. Christine underviser i dansk, naturfag og samfundsfag. Christine tilbyder spændende valg- og fordybelsesfag i skolekøkkenet og i billedkunstværkstedet. Christine er også skolens vejleder. På vejlederkontoret taler Christine med eleverne om fremtiden, mål og drømme.

Citat: “Kære venner!!!!” (Når klassen skal rette opmærksomheden mod tavlen)
cak@n-efterskole.dk


DANIELLE SVEINBJØRNSSON (DAS)
Vi nyder alle godt af, når Danielle spiller klaver og synger til fællessang. Danielle underviser i dansk, engelsk, NE10 og valgfag. Danielle er også skolens vejleder. På vejlederkontoret taler Danielle med eleverne om fremtiden, mål og drømme.

Citat: Jeg er med på en fest
das@n-efterskole.dk

 


FINN KAPPEL (FK)
Finn er ofte i fuld gang med at reparere gamle biler og maskiner i værkstedet. Hans hænder er skruet rigtig godt på, så han kan hjælpe med stort set alt i et værksted.Finn underviser 8. klasse i dansk, matematik og håndværk & design. Finn har også valg- og fordybelsesfag som fx motor/metal og stenkunst.

Citat: Vi skal ha’ fixet den motor
fk@n-efterskole.dk


HELLE KJÆRGAARD KOCH (HK)
Helle elsker bøger og har fingeren på pulsen ift. de nyeste bøger og film. Hun er nemlig skolens bibliotekar, men hun gemmer sig aldrig bag støvede bøger. Helle er nemlig rigtig god til det kreative og ses ofte i færd med at udsmykke skolen med malerier og andre skønne ting sammen med et valgfagshold.
Helle underviser i dansk, NE10, naturfag og mange kreative valgfag. Hun står også for den årlige erhvervspraktik.

Citat: Årh, I er så søde
hk@n-efterskole.dk

 


HENRIK LOHMANN (HL)
Henrik er i sit rette element, når han er i træværkstedet. Her tryller han med træ og lærer eleverne at lave mange flotte ting. Henrik fortæller tit historier fra de syv verdenshave til vores morgensamlinger. Det er også her, vi har fornøjelsen af at høre ham spille på sin 12-strengede guitar. Henrik underviser i dansk, matematik og valg- og fordybelsesfag, som oftest er i træværkstedet. 

Citat: Dufter her ikke godt af træ?
hl@n-efterskole.dk

 


ISMARA ALI JACKSON (IA)
“Hun er benhård”, lyder det ofte fra elever, når de har haft Ismara til fitness. Men de elsker det! Ismara ved en masse om kost, ernæring og målrettet træning. Ismara er glad for sin lille hund, og den er tit med hende, når hun har vagt. Ismara underviser i naturfag, engelsk og historie. Ismara er uddannet personlig fitness instruktør og underviser i fitness hele året.

Citat: Jeg vil gerne hjælpe dig
ia@n-efterskole.dk


JENS FREDERIK L. JAGD  (JJ)
Frederik er vild med håndbold. Han er selv aktiv håndboldspiller og træner, og har selvfølgelig også styr på stillingen i div. håndboldligaer. Han elsker aktiviteter, hvor bolde indgår, og han er altid klar på en udfordring/duel mod/med eleverne, og så vil han i øvrigt også meget gerne vinde. Frederik underviser i dansk, matematik, kulturfag og idrætslige valgfag. 

Citat: Jeg tror på dig
jj@n-efterskole.dk 


JULIE HEDEGAARD BACH (JB)
Julie er altid smilende og i godt humør. Hun er struktureret og elsker at have mange bolde i luften. Ligeledes er gymnastik og friluftsliv Julies store passion. Julie underviser i dansk, idræt, gymnastik, naturfag og engelsk samt valg- og fordybelsesfag. Julie er også med på den årlige skitur med eleverne.

Citat: Lær at stå fast – bliv gymnast 
jb@n-efterskole.dk


KAMILLA NØRGAARD KRISTENSEN (KK)
Kamilla er vild med idræt. Hun underviser pigerne i fodbold med hård hånd, og hun har store ambitioner. Kamilla underviser også i dansk, matematik, idræt og gymnastik. Hun holder af al sport. Men hendes favoritter er klart fodbold og ski. Hendes fantastiske evner til at lære andre i at stå på ski, har vi glæde af på den årlige skitur.

Kamilla er en sød og smilende person, som altid er klar til at hjælpe.

Citat: Det er SÅ fint
kk@n-efterskole.dk


KRISTIAN STRØM NIELSEN (KS)
“Jeg er så glad for min cykel” kunne sagtens være Kristians yndlingssang. Kristian kan rigtig godt lide en lang og mudret cykeltur i skoven enten alene eller sammen med en gruppe elever. Kristian har også en kreativ side, og han kan også findes i træværkstedet. Kristian underviser i matematik, naturfag og tysk. I valgfag underviser Kristian i fag som mountainbike, basket, træværksted og Lego Mindstorm.

Citat: Skulle vi nu ikke lige? (med en Olof Sand fra The Julekalender-accent)
ks@n-efterskole.dk


NANNA BACH KNUDSEN (NK)
Nanna har et positivt livssyn og er altid i godt humør. Hun elsker at danse, stå på ski og lave spændende mad. Nanna underviser i dansk, engelsk, naturfag, idræt og fællesgymnastik samt valg- og fordybelsesfag. Nanna er SoMe-ansvarlig og er rigtig god til at poste alt, hvad der sker på skolen.Citat: Har vi det godt?
nk@n-efterskole.dk

RASMUS SØRENSEN (RS)
Rasmus elsker at bevæge sig og få andre til at gøre det samme. Når Rasmus har vagt, ser man ham tit stå for spring nede i skolens hal. Hvis han ikke er i hallen, så er han formodentlig ved at spille skak med én eller flere elever. Rasmus underviser i dansk, fælles idræt, spring og gymnastik. Herudover har han mange valgfag og fordybelsesfag. De fleste med masser af bevægelse, hvor alle, inkl. ham selv, får sved på panden.

Citat: Stræk nu de ben!
rs@n-efterskole.dk

 

SEBASTIAN SUNDDAL MIKKELSEN (SM)
Sebastian er ét stort smil og fuld af energi. Han er altid frisk på at lave noget aktivt med eleverne. Han har rengøringsvanvid og elsker derfor at se eleverne gøre rent. Sebastian elsker grammatik og har den vildeste bogsamling. Han underviser i dansk, samfundsfag, naturfag og mange spændende boldspilsfag. Der er ikke mange, som kan banke Sebastian i badminton.

Citat: Håndbold ER den fedeste sport!
sm@n-efterskole.dk

 

Køkken personale

 


ANETTE NIELSEN (AD)
Anette er køkkenleder og hjælper dig med at finde rundt i køkkenet i den uge, hvor du er i praktisk arbejde – og så vil hun også gerne høre lidt gode historier. Anette er ikke kun meget dygtig til at lave mad. Hun er også  dygtig til at pynte op og dekorere spisesal med hyggelys, blomster og andet fint. Anette tilrettelægger vores kost, så den er lækker, sund og varieret. Anette er altid imødekommende, når der skal laves ekstra mad til de forskellige ture ud af huset. 

Citat: En sund krop i et sundt legeme
ad@n-efterskole.dk

GITTE HORN PEDERSEN
Gitte er en del af det dygtige team i køkkenet, og sammen med de andre i køkkenet tilrettelægger og laver hun dejlig mad til os hver dag. Gitte er uddannet ernæringsassistent, og skolens madplaner er i gode hænder hos hende.Citat: Jeg skal nok hjælpe dig

 

PERNILLE DAHL CHRISTENSEN (PC)
Pernille er en af de tre ansatte i køkkenet. Hun mister aldrig overblikket lige meget, hvor mange hun skal lave mad til. Pernille er altid glad og imødekommende. Hun nyder at have elever med i køkkenet.
Citat: Det lyder spændende – lad os prøve det.
pc@n-efterskole.dk

Pedeller

 


JOHNNY KRISTENSEN (JK)

Johnny er skolens pedel og har superhelte-blod i årene – sådan virker det i hvert fald. Med en stor ‘Alt kan lade sig gøre’-mentalitet klarer Johnny de mest umulige opgaver. Det betyder også, at han gerne hjælper dig, hvis du er kommet til at gøre et eller andet i stykker, der kræver værktøj og håndelag. I sin fritid nyder Johnny at holde sig i form med en løbeture i ny og næ – gerne sammen med elever. Johnny er også med på vores årlige skitur, hvor han hjælper de dygtige med at blive endnu bedre. 

Citat: Den klarer jeg da
jk@n-efterskole.dk


ULRIK HEEGAARD (UH)

Ulrik er Nørbæks altmuligmand. Det betyder, at han er en haj til alt med elektriske kontakter og kravler ofte på stiger, når en bold har sneget sig det forkerte sted hen. Ud over at være pedel har Ulrik også aftenvagter en gang imellem. Her ses han ofte med en poolkø eller badmintonketcher i hånden. 

Citat: Har I ødelagt noget?
uh@n-efterskole.dk

 


RUTH KJELDSEN
Ruth hjælper de to andre pedeller et par dage om ugen med udendørsarealerne. Ruth har grønne fingre og kan få stort set alt til at gro. Ruth er altid i godt humør, og hun elsker at drille Ulrik …. Eller er det omvendt?

Citat: Tillykke med den lille – her er en barselsgave.


Rengøring

 


STINE S. LAURSEN (SSL)
Stine er en del af vores rengøringsteam. Hvor Stine har gjort ret, er der altid pænt og hyggeligt. Stine møder alle med sit dejlige smil, og man er altid i godt humør i Stines selskab.

Citat: Det vil jeg gerne hjælpe dig med.
ssl@n-efterskole.dk