Går du og overvejer at blive elev på Nørbæk Efterskole, så kom og besøg os på EFTERSKOLERNES DAG søndag den 25. september. Her vil tilmelding være nødvendig, hvis man foruden rundvisning ønsker en samtale med en lærer. Følgende tider kan bookes 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 og 16.30.

Har du ikke mulighed for at komme denne dag, så er det muligt at komme en anden dag. Man kan også besøge os til EFTERSKOLERNES AFTEN den 11. januar. Her vil tilmelding også være nødvendig.

For at blive optaget som elev på Nørbæk Efterskole, skal man være ordblind og have været på besøg med rundvisning og samtale.

Ring eller skriv til Lone på 8782 5600 / LN@n-efterskole.dk
Når du besøger os, vil du få en rundvisning af to elever og derefter en samtale med en lærer eller forstanderen.
I forbindelse med besøget bedes I medbringe ordblindetest, skoleudtalelse og evt. karakterblad.

I skal afsætte ca. halvanden time til besøget.

Vi optager elever til de to kommende skoleår.